A világ első köles whiskeyje. Gluténmentes és organikus, könnyed, édes, nagyon kellemes élvezetet ígér. Összesen egy hordó került lepalackozásra. Szűretlen. Csak középpárlat (ún. szív), vagyis csak a legértékesebb aromák kerültek a hordóba.
A Koval lepárlót a Birnecker házaspár alapította Chicagóban. Ők a lepárlási technikák nemzetközi szinten is elismert szakértői, akik egyetemi karrierjüket cserélték le egy saját, kézműves főzde létrehozására.
Mindegyik Koval whiskey single barrel, vagyis mindig csak egy hordót palackoznak le, az összegyűjtött párlat pedig csak a középpárlatot (ún. szív) tartalmazza, így a legértékesebb aromák kerülnek a 30 gallonos (113,55 liter) hordókba érlelődni. Ezentúl pedig olyan új, a whiskeygyártásban eddig nem ismert gabonafajtákat próbálnak ki, mint a köles.
Alkoholtartalom: 40%
Kiszerelés: 0,5 l
Alkoholtartalmú termékeket a hatályos jogszabályokra figyelemmel 18. életévét be nem töltött személy részére nem értékesítünk.
Jó, ha tudod: a "nem hűtve szűrt" eljárással készülő párlatoknál előfordul, hogy a palackozás során szárazanyagok kerülnek az üvegbe, mivel nincs "idejük" leülepedni. Mit jelent ez? A legegyszerűbben megfogalmazva, úgy láthatod, hogy "valami úszkál" az italban. Ez a valami azonban mind természetes anyag, az egészségre nem káros, minőségbeli problémáról szó sincs.
Származás | Egyesült Államok |
Fő alapanyag | köles |
Szállítási idő | 1-3 nap |
Termék dokumentáció | koval_millet.pdf |
Gyártó | Koval |
A termékhez még nem írtak véleményt, legyen Ön az első!
Vélemény írásához be kell jelentkeznie vagy regisztrálnia kell!
Hírlevél
A weboldal sütiket (cookie) használ az alapvető működés, valamint a jobb felhasználói élmény eléréséhez. Az oldal használatával elfogadja az Általános Szerződési Feltételeket, valamint az Adatvédelmi tájékoztatót.