+

Rólunk


Egyre többen vagyunk, akik gluténhoz kapcsolódó problémákkal, betegségekkel küzdünk, s a tudomány jelenlegi állása szerint élethosszig tartó gluténmentes életmódra vagyunk ítélve. A „csak egy falatot eszem”, illetve a „na jó, most az egyszer” nem fér bele, jól tudjuk. Ha véletlenül diétahibába futunk, azt hosszú ideig nem feledjük.

De emberek is vagyunk, és finom ételekre, italokra vágyunk, minél inkább hasonlóra azokhoz, amiket gluténérzékenységünk diagnosztizálása és gluténmentes életmódunk megkezdése előtt megismertünk, megszerettünk, fogyasztottunk.

A Küldjed.hu egy kezdetben megoldhatatlannak tűnő problémából született: egy évvel ezelőtt fogalmam sem volt, hogyan, vagy mivel fogom pótolni a finom sört, amit a nyári melegben Férjem szívesen kortyolgatott. Amikor rátaláltam a Pécsi Sör gluténmentes sörére, szinte örömmámorban úsztam – ráadásul finomnak ítéltetett! Így kezdődött, majd egy merész ötlettel folytatódott.


Küldjed.hu: a gluténmentes szeszes italok webáruháza


Magyarországon elsőként*


A gluténmentes sörökkel már egész jól állunk, terveink szerint hamarosan gluténmentes whisky-t, gluténmentes vodká-t és gluténmentes gin-t is hozunk majd Nektek.


Gluténmentes sörök


Webáruházunk kínálatában jelenleg közel 30 féle gluténmentes sör szerepel:

• olyanok, amelyek gluténtartalmát egy enzim hozzáadásával csökkentették a jogszabályokban rögzített gluténmentes határérték (kevesebb, mint 20 mg / kg) alá,

• illetve olyan gluténmentes sörök, amik csak gluténmentes alapanyagokból készültek: gyömbérsörök (ezeket a ciderek közé is sorolják) és mézsörök.


Világos-, barna-, gyümölcsös- és alkoholmentes gluténmentes sört, illetve gluténmentes cidert is találsz kínálatunkban, amit folyamatosan bővítünk!

Egészségedre!


* A Küldjed.hu az első olyan webáruház, ami kizárólag gluténmentes szeszes italokat kínál. Természetesen léteznek más webáruházak, ahol találsz gluténmentes italokat, bort, rumot, pezsgőt, akár gluténmentes sört is, de azok kínálata nem hasonlítható a Küldjed.hu gluténmentes italkínálatához, és nem kizárólag gluténmentes sörökkel, illetve gluténmentes szeszes italokkal foglalkoznak.

Kapcsolat

  • A gluténmentes szeszes italok webáruháza
  • +36-20-260-7620
  • info[kukac]kuldjed.hu

Hírlevél

Viltor - webáruház készítés és bérlés

A weboldal sütiket (cookie) használ az alapvető működés, valamint a jobb felhasználói élmény eléréséhez. Az oldal használatával elfogadja az Általános Szerződési Feltételeket, valamint az Adatvédelmi tájékoztatót.