+

Utalványok

Szeretnél örömet okozni valakinek, aki fontos számodra, de nem tudod, mi a kedvenc gluténmentes itala? Vagy épp ellenkezőleg: ismered minden titkát, de rábíznád, hogy mit kóstol meg következőként webáruházunk gluténmentes söreiből, vagy komolyabb nedűiből?

Ajándékozd meg Őt egy utalvánnyal a Küldjed.hu webáruházba!

Utalványainkat 5.000 forintos címletekben készítettük el, a felhasználásra pedig - a vásárlástól számítva - 6 hónap áll rendelkezésre.

Küldjed.hu utalvány, 10.000 Ft értékben
Ajándékötlet!
Küldjed.hu utalvány, 10.000 Ft értékben

10 000 Ft

Névnapra, születésnapra, évfordulóra - bármilyen jeles alkalomra meglepheted Őt egy Küldjed.hu utalvánnyal, de ha bennünket kérdezel, különleges alkalom sem kell hozzá. Ha szereted és szeretnél neki örömet okozni, szerintünk ez egy jó lehetőség!

Amennyiben ezt a "termékünket" választod, úgy 2 db 5.000 forint értékű utalványt fogunk elküldeni Neked. Érvényességük a kiállítástól számítva: 6 hónap.

Küldjed.hu utalvány, 20.000 Ft értékben
Ajándékötlet!
Küldjed.hu utalvány, 20.000 Ft értékben

20 000 Ft

Ha egy nagyobb értékű utalvánnyal szeretnéd meglepni, annak sincs akadálya! A döntés a Te kezedben van.

Amennyiben ezt a "termékünket" választod, úgy 4 db 5.000 forint értékű utalványt fogunk elküldeni Neked. Érvényességük a kiállítástól számítva: 6 hónap, ha azonban ennél hosszabb érvényességi időt szeretnél, kérjük, jelezd nekünk a megrendelésnél.

Küldjed.hu utalvány, 5.000 Ft értékben
Ajándékötlet!
Küldjed.hu utalvány, 5.000 Ft értékben

5 000 Ft

Ha nem tudod, hogy minek örülne igazán, ajándékozd neki a választás lehetőségét egy Küldjed.hu utalvány formájában. Utalványaink 5.000 forintos címletekben kaphatóak. Érvényességük a kiállítástól számítva: 6 hónap.

Kapcsolat

  • A gluténmentes szeszes italok webáruháza
  • +36-20-260-7620
  • info[kukac]kuldjed.hu

Hírlevél

Viltor - webáruház készítés és bérlés

A weboldal sütiket (cookie) használ az alapvető működés, valamint a jobb felhasználói élmény eléréséhez. Az oldal használatával elfogadja az Általános Szerződési Feltételeket, valamint az Adatvédelmi tájékoztatót.