+

Vásárlási tudnivalók

Üzemeltetői adatok


A Küldjed.hu weboldalt és webshopot (a továbbiakban: „Webshop”) Bódiné Papp Hajnalka Katalin egyéni vállalkozó (székhely: 1163 Budapest, Veres Péter út 51.; adószám: 69369753-1-42; nyilvántartási szám: 53083748, működési engedély száma: 4643/2021/B, telefonszám: +36-20-260-7620; e-mail: info@kuldjed.hu ) - a továbbiakban: „Kereskedő” - üzemelteti.

A Webshopot Kereskedő azzal a céllal hozta létre és üzemelteti, hogy a vásárlók (a továbbiakban: „Vásárló”) a webshopban kínált gluténmentes termékek (a továbbiakban: „Termékek”) közül válasszanak és vásároljanak. Kereskedő a webshopot kizárólag nagykorú magánszemélyek részére, kiskereskedelmi mennyiségű vásárlások kiszolgálására üzemelteti.


Termékek és árak


A Webshopban a Vásárló megtekintheti a Kereskedő által kínált Termékek részletes ismertetőjét, illetve a Termékek aktuálisan érvényes árait, mely árak a Termékek bruttó egységárai, azaz: az ÁFA-t tartalmazzák, nem tartalmazzák azonban a megrendelésre vonatkozó szállítási költségeket. A Webshopban feltüntetett árak magyar forintban kerültek meghatározásra.

Amennyiben egy Termék elnyeri Vásárló tetszését, kiválaszthatja és megrendelheti azt a Webshopból. A megrendelésre vonatkozó szállítási költségek a megrendelési folyamat során, a megrendelés véglegesítése előtt kerülnek feltüntetésre, illetve, az Általános Szerződési Feltételek is részletesen tartalmazza őket.

Hibás árak

Kereskedő fenntartja a korrekció jogát a Webhopban feltüntetett termékeknél illetve áraknál esetlegesen fellépő hiányosságok vagy hibák esetén. Ilyen esetben Kereskedő a hiba felismerését követő lehető legrövidebb időn belül felveszi a kapcsolatot a Vásárlóval, és tájékoztatja őt a hibáról, illetve a helyes adatokról. Vásárló a pontos információ birtokában megerősítheti vásárlási szándékát, vagy bármely kötelezettség nélkül elállhat a szerződéstől.

További információ a vásárlási tudnivalókról az Általános Szerződési Feltételekben.


Kapcsolat

  • A gluténmentes szeszes italok webáruháza
  • +36-20-260-7620
  • info[kukac]kuldjed.hu

Hírlevél

Viltor - webáruház készítés és bérlés

A weboldal sütiket (cookie) használ az alapvető működés, valamint a jobb felhasználói élmény eléréséhez. Az oldal használatával elfogadja az Általános Szerződési Feltételeket, valamint az Adatvédelmi tájékoztatót.